Answear Mokaszin női ezüst

Answear Mokaszin női ezüst

8 990 Ft

A BOLTHOZ

Cikkszám: answear-3715901958791222 Kategória:

Answear Mokaszin női ezüst kényelmes és elegáns cipő minden nő számára. Divatos lábbeli ANSWEAR a gyakorlati oldalon teljesíti célját, és hozzáadja a szikrázót a stílusához! A márkás cipők választása és elérhetősége gyorsan változik, így ha tornacipők, szandálok vagy csizmák iránt érdeklődnek, az online áruház van ez az elem a ajánlat 8990.00 Ft. Ebben az online lábbeli katalógusban a női tornacipők, szandálok, ballerinák és csizmák csak összehasonlításra és inspirációra vonatkoznak. Ebben a webáruházban, akkor többet megtudni tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és szállítási lehetőségek.

Mokaszin kollekció Answear. Szintetikus anyagból készült modell. – Enyhén merevített orr. – Stabil talp. – Enyhén merevített sarok. – Betét hossza: 24 cm. – Megadott méret: 37. anyag: szintetikus sarok: lapossarkú Skład: Szár: szintetikus anyag Belseje: szintetikus anyag Talp: szintetikus anyag ID produktu: -90-OBD00S Kod producenta: JMW.

A cipész, mint az egész szekrény, és még mindig nem elég. Végtére is, csak a faj és a lehetőségek, hogy odalent! Sport például. Természetesen nem lesz szandál a futáshoz, bár igazán szép. Ehelyett te öltözködés tornacipők, hogy lehet tenni, hogy a városi séta. A zárt tépőzáras cipők vagy szandálok ideális tánccipők a promnek. És akkor azok az évszakok. Nyáron flip-flopok, őszi bokacsizma, valami melegebb a télen, például csizmák vagy néhány cipő szőrrel és tavaszi ballerinák, tornacipők és hasonlók. Answear Mokaszin női ezüst olyan cipők, amelyek büszkén rangsorolt e sokszínű kínálata.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és női lábbeli kiárusítás.

Hasonló női lábbeli