Gino Rossi Sarkas cipő női szürke

Gino Rossi Sarkas cipő női szürke

34 990 Ft

A BOLTHOZ

Cikkszám: answear-3625901985377093 Kategória:

Gino Rossi Sarkas cipő női szürke kényelmes és elegáns cipő minden nő számára. Divatos lábbeli Gino Rossi a gyakorlati oldalon teljesíti célját, és hozzáadja a szikrázót a stílusához! A márkás cipők választása és elérhetősége gyorsan változik, így ha tornacipők, szandálok vagy csizmák iránt érdeklődnek, az online áruház van ez az elem a ajánlat 34990.00 Ft. Ebben az online lábbeli katalógusban a női tornacipők, szandálok, ballerinák és csizmák csak összehasonlításra és inspirációra vonatkoznak. Ebben a webáruházban, akkor többet megtudni tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és szállítási lehetőségek.

Sarkas cipő kollekció Gino Rossi. Velúr bőrből és szintetikus anyagból készült modell. – Hegyes, merev orr. – Gumi talp. – Merevített sarok. – Bőr belsőrész. – Tűsarkú modell. – Díszes részek. – Sarok magassága: 6 cm. – Betét hossza: 24 cm. – Megadott méret: 37. anyag: természetes bőr anyag: velúr bőr anyag: szintetikus sarok: tűsarkú Skład: Szár: szarvasbőr Belseje: természetes bőr Talp: szintetikus anyag ID produktu: -80-OBD01S Kod producenta: DCH947.AB3.4900.0094.0

A cipész, mint az egész szekrény, és még mindig nem elég. Végtére is, csak a faj és a lehetőségek, hogy odalent! Sport például. Természetesen nem lesz szandál a futáshoz, bár igazán szép. Ehelyett te öltözködés tornacipők, hogy lehet tenni, hogy a városi séta. A zárt tépőzáras cipők vagy szandálok ideális tánccipők a promnek. És akkor azok az évszakok. Nyáron flip-flopok, őszi bokacsizma, valami melegebb a télen, például csizmák vagy néhány cipő szőrrel és tavaszi ballerinák, tornacipők és hasonlók. Gino Rossi Sarkas cipő női szürke olyan cipők, amelyek büszkén rangsorolt e sokszínű kínálata.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és női lábbeli kiárusítás.

Hasonló női lábbeli