Ipanema Flip-flop férfi zöld

Ipanema Flip-flop férfi zöld

5 390 Ft

A BOLTHOZ

Cikkszám: answear-394017909171261582 Kategória:

Ipanema Flip-flop férfi zöld kényelmes és elegáns cipő minden férfi számára. Divatos lábbeli Ipanema a gyakorlati oldalon teljesíti célját, és hozzáadja a szikrázót a stílusához! A márkás cipők választása és elérhetősége gyorsan változik, így ha sportcipők, papucsok vagy mokaszinek iránt érdeklődnek, az online áruház van ez az elem a ajánlat 5390.00 Ft. Ebben az online lábbeli katalógusban a férfi sportcipők, tornacipők, papucsok és mokaszinek csak összehasonlításra és inspirációra vonatkoznak. Ebben a webáruházban, akkor többet megtudni sportcipő, papucs vagy mokaszin, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és szállítási lehetőségek.

Tanga papucs kollekció Ipanema. Szintetikus anyagból készült modell. – Sima anyag. – Barazdált talp. – Betét hossza: 26 cm. – Megadott méret: 41/42. anyag: szintetikus Skład: szintetikus anyag ID produktu: 4931-KLM133 Kod producenta: 80415.23624

Az úriemberek nem rendelkeznek egy nagy cipőszóval, mint a drága fele. Annak ellenére, hogy több mint egy pár sportcipők rendelkezésre kell állnia, akkor is, ha egy speciális kiadás. A prom vagy más formális társadalmi eseményre nem engedték, hogy túljussanak a küszöbön. Éppen ellenkezőleg, a jó félcipők képviselik ezt a szerepet a tetején. Félcipők a mokaszinok együtt versenyezhetnek a táncparketten kívül is. A város tökéletes választás a szabadidős és formális stílus egyesítéséhez. A nyári hónapokban a flip-flopok és más papucsok alkalmasak a vízbe való bevételre. Ipanema Flip-flop férfi zöld olyan cipők, amelyek büszkén rangsorolják ezt a különféle ajánlatot.

Menj át más márkás férfi cipők, férfi sportcipők, férfi papucsok, férfi mokaszinek és férfi lábbeli kiárusítás.

Hasonló férfi lábbeli