Solo Femme Tűsarkú cipő női rózsaszín

Solo Femme Tűsarkú cipő női rózsaszín

24 990 Ft

A BOLTHOZ

Cikkszám: answear-3515907650436157 Kategória:

Solo Femme Tűsarkú cipő női rózsaszín kényelmes és elegáns cipő minden nő számára. Divatos lábbeli Solo Femme a gyakorlati oldalon teljesíti célját, és hozzáadja a szikrázót a stílusához! A márkás cipők választása és elérhetősége gyorsan változik, így ha tornacipők, szandálok vagy csizmák iránt érdeklődnek, az online áruház van ez az elem a ajánlat 24990.00 Ft. Ebben az online lábbeli katalógusban a női tornacipők, szandálok, ballerinák és csizmák csak összehasonlításra és inspirációra vonatkoznak. Ebben a webáruházban, akkor többet megtudni tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és szállítási lehetőségek.

Túsarkú cipő kollekció Solo Femme. Velúr bőrből készült modell. – Hegyes, merev orr. – Erősen merevített sarok. – Bőr belsőrész. – Tűsarkú modell. – Sarok magassága: 8,5 cm. – Betét hossza: 23 cm. – Megadott méret: 37. anyag: velúr bőr sarok: tűsarkú Skład: Szár: szarvasbőr Belseje: természetes bőr Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4911-OBD1YK Kod producenta: 75403.88.H18.000.04.00

A cipész, mint az egész szekrény, és még mindig nem elég. Végtére is, csak a faj és a lehetőségek, hogy odalent! Sport például. Természetesen nem lesz szandál a futáshoz, bár igazán szép. Ehelyett te öltözködés tornacipők, hogy lehet tenni, hogy a városi séta. A zárt tépőzáras cipők vagy szandálok ideális tánccipők a promnek. És akkor azok az évszakok. Nyáron flip-flopok, őszi bokacsizma, valami melegebb a télen, például csizmák vagy néhány cipő szőrrel és tavaszi ballerinák, tornacipők és hasonlók. Solo Femme Tűsarkú cipő női rózsaszín olyan cipők, amelyek büszkén rangsorolt e sokszínű kínálata.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és női lábbeli kiárusítás.

Hasonló női lábbeli