Trussardi Jeans Mokaszin férfi piros

Trussardi Jeans Mokaszin férfi piros

39 990 Ft

A BOLTHOZ

Cikkszám: answear-4118057735987948 Kategória:

Trussardi Jeans Mokaszin férfi piros kényelmes és elegáns cipő minden férfi számára. Divatos lábbeli Trussardi Jeans a gyakorlati oldalon teljesíti célját, és hozzáadja a szikrázót a stílusához! A márkás cipők választása és elérhetősége gyorsan változik, így ha sportcipők, papucsok vagy mokaszinek iránt érdeklődnek, az online áruház van ez az elem a ajánlat 39990.00 Ft. Ebben az online lábbeli katalógusban a férfi sportcipők, tornacipők, papucsok és mokaszinek csak összehasonlításra és inspirációra vonatkoznak. Ebben a webáruházban, akkor többet megtudni sportcipő, papucs vagy mokaszin, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és szállítási lehetőségek.

Mokaszin kollekció Trussardi Jeans. Velúr bőrből készült modell. – Kerek orrú. – Csuszásmentés talp. – Gumi talp. – Merevített sarok. – Bőr belsőrész. – Betét hossza: 26,5 cm. – Megadott méret: 41. ID produktu: -90-OBM005 Kod producenta: 77A00169.9Y099999

Az úriemberek nem rendelkeznek egy nagy cipőszóval, mint a drága fele. Annak ellenére, hogy több mint egy pár sportcipők rendelkezésre kell állnia, akkor is, ha egy speciális kiadás. A prom vagy más formális társadalmi eseményre nem engedték, hogy túljussanak a küszöbön. Éppen ellenkezőleg, a jó félcipők képviselik ezt a szerepet a tetején. Félcipők a mokaszinok együtt versenyezhetnek a táncparketten kívül is. A város tökéletes választás a szabadidős és formális stílus egyesítéséhez. A nyári hónapokban a flip-flopok és más papucsok alkalmasak a vízbe való bevételre. Trussardi Jeans Mokaszin férfi piros olyan cipők, amelyek büszkén rangsorolják ezt a különféle ajánlatot.

Menj át más márkás férfi cipők, férfi sportcipők, férfi papucsok, férfi mokaszinek és férfi lábbeli kiárusítás.

Hasonló férfi lábbeli