Akció!
Vans Tornacipő Veyeblk Classic Slip-On férfi fekete

Vans Tornacipő Veyeblk Classic Slip-On férfi fekete

18 990 Ft 16 990 Ft

A BOLTHOZ

Cikkszám: answear-417700053333864 Kategória:

Vans Tornacipő Veyeblk Classic Slip-On férfi fekete kényelmes és elegáns cipő minden férfi számára. Divatos lábbeli Vans a gyakorlati oldalon teljesíti célját, és hozzáadja a szikrázót a stílusához! A márkás cipők választása és elérhetősége gyorsan változik, így ha sportcipők, papucsok vagy mokaszinek iránt érdeklődnek, az online áruház van ez az elem a ajánlat 16990.00 Ft. Ebben az online lábbeli katalógusban a férfi sportcipők, tornacipők, papucsok és mokaszinek csak összehasonlításra és inspirációra vonatkoznak. Ebben a webáruházban, akkor többet megtudni sportcipő, papucs vagy mokaszin, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és szállítási lehetőségek.

Teniszcipő kolekció Vans. Modell készült textilanyagból. minta: minta nélkül anyag: textil stílus: sportcipő Skład: Szár: 100% Textilanyag Belseje: 100% szintetikus anyag, 100% Textilanyag Talp: 100% szintetikus anyag ID produktu: 100-OBM053 Kod producenta: VEYEBLK

Az úriemberek nem rendelkeznek egy nagy cipőszóval, mint a drága fele. Annak ellenére, hogy több mint egy pár sportcipők rendelkezésre kell állnia, akkor is, ha egy speciális kiadás. A prom vagy más formális társadalmi eseményre nem engedték, hogy túljussanak a küszöbön. Éppen ellenkezőleg, a jó félcipők képviselik ezt a szerepet a tetején. Félcipők a mokaszinok együtt versenyezhetnek a táncparketten kívül is. A város tökéletes választás a szabadidős és formális stílus egyesítéséhez. A nyári hónapokban a flip-flopok és más papucsok alkalmasak a vízbe való bevételre. Vans Tornacipő Veyeblk Classic Slip-On férfi fekete olyan cipők, amelyek büszkén rangsorolják ezt a különféle ajánlatot.

Menj át más márkás férfi cipők, férfi sportcipők, férfi papucsok, férfi mokaszinek és férfi lábbeli kiárusítás.

Hasonló férfi lábbeli