Akció!
XTI Magasszárú cipő női szürke

XTI Magasszárú cipő női szürke

16 990 Ft 8 990 Ft

A BOLTHOZ

Cikkszám: answear-3628434739189576 Kategória:

XTI Magasszárú cipő női szürke kényelmes és elegáns cipő minden nő számára. Divatos lábbeli XTI a gyakorlati oldalon teljesíti célját, és hozzáadja a szikrázót a stílusához! A márkás cipők választása és elérhetősége gyorsan változik, így ha tornacipők, szandálok vagy csizmák iránt érdeklődnek, az online áruház van ez az elem a ajánlat 8990.00 Ft. Ebben az online lábbeli katalógusban a női tornacipők, szandálok, ballerinák és csizmák csak összehasonlításra és inspirációra vonatkoznak. Ebben a webáruházban, akkor többet megtudni tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és szállítási lehetőségek.

Magasszárú cipő kollekció XTI. Szintetikus és textil anyagból készült modell. – Átmeneti modell. – Enyhén merevített orr. – Barazdált talp. – Merevített sarok. – Kényelmes belső. – Fűzős modell. – Modell a platformon. – Platform magassága: 3,5 cm. – Betét hossza: 25,5 cm. – Megadott méret: 40. sarok: platform anyag: textil anyag: szintetikus stílus: fűzős stílus: béleletlen Skład: Szár: szintetikus anyag, textil Belseje: szintetikus anyag, textil Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4920-OBD28S Kod producenta: BB2X3188.S8A3

A cipész, mint az egész szekrény, és még mindig nem elég. Végtére is, csak a faj és a lehetőségek, hogy odalent! Sport például. Természetesen nem lesz szandál a futáshoz, bár igazán szép. Ehelyett te öltözködés tornacipők, hogy lehet tenni, hogy a városi séta. A zárt tépőzáras cipők vagy szandálok ideális tánccipők a promnek. És akkor azok az évszakok. Nyáron flip-flopok, őszi bokacsizma, valami melegebb a télen, például csizmák vagy néhány cipő szőrrel és tavaszi ballerinák, tornacipők és hasonlók. XTI Magasszárú cipő női szürke olyan cipők, amelyek büszkén rangsorolt e sokszínű kínálata.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és női lábbeli kiárusítás.

Hasonló női lábbeli